Olivia Stevens Passion/Show


MMM
Sexigt och utlämnande

När Olivia Stevens intar scenen så är det i nästan totalt mörker och så är det de två akterna igenom. Tröttande och oinspirerade att vistas i. Liksom den alldeles för långa showen. En akt hade räckt mer än väl.

Olivia ger oss sin berättelse då hon kom til Malmö och fick drömrollen som Sally Bowles i Cabaret. Då när Ronny Danielsson hade sin storhetstid på Studioteatern och valde de mest udda spelplatser. Här var det i en flyghangar på gamla Bulltofta som Olivia Stevens gjorde en värdig prestation.

Olivia har också gestaltat Anita i West Side Story Riksteatern i Stockholm och arbetat med världsberömda Ariane Mnouchkine i Théâtre du Soleil i Paris. Samt gjort en del filmroller. Nu väntar en huvudroll i One Hit Wonder i London. 

Edith Piaf är en favorit hos Olivia, men jag kan inte påstå att jag blir särskilt berörd av hennes tolkningar. Där låg Rikard Wolff närmre. Det är en småtrevlig föreställning men som aldrig riktigt griper tag.
Den ätande publiken applåderar artigt fast kvällens kraftigaste applåd får den duktiga pianisten.

Olivia berättar om regissörer som hon har fått byta ut men här hade det verkligen behövts ett byte. Det borde kortats och tätats samt strykas i manus. 

 
 
 

Konstruktiv kritik med foto och namn prioriteras. Destruktiva och personliga påhopp tas bort!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s