Olivia Stevens Passion/Show


MMM
Sexigt och utlämnande

När Olivia Stevens intar scenen så är det i nästan totalt mörker och så är det de två akterna igenom. Tröttande och oinspirerade att vistas i då showen är så lång. En akt hade räckt mer än väl.

Olivia berättar om när hon kom till Malmö och fick drömrollen som Sally Bowles i Cabaret. Det var när Malmöregissören Ronny Danielsson hade sin storhetstid på Studioteatern, där proffs och amatörer samspelade. Det kunde medverka upp till hundra personer i de största föreställningarna. Ronny valde de mest udda spelplatser han kunde finna i Malmö och det blev hans signum. Cabaret spelades i en flyghangar på gamla Bulltofta där Olivia Stevens gjorde en värdig prestation.

Olivia har också gestaltat Anita i West Side Story Riksteatern i Stockholm och arbetat med världsberömda Ariane Mnouchkine i Théâtre du Soleil i Paris. Samt gjort en del filmroller. Nu väntar en huvudroll i One Hit Wonder i London. 

Edith Piaf är en favorit hos Olivia, men jag kan inte påstå att jag blir särskilt berörd av hennes tolkningar. Där låg Rikard Wolff närmre.

Det är en småtrevlig föreställning men som aldrig riktigt griper tag. Den ätande publiken applåderar artigt fast kvällens kraftigaste applåd får den duktiga pianisten.

Olivia berättar om regissörer som hon har fått byta ut och här hade det verkligen behövts ett byte. Det borde kortats och tätats samt strykas i manus. Då kunde det blivit riktigt bra! 

 

 
 

2 reaktioner till “Olivia Stevens Passion/Show

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s