KB Artisterna Profilerna Historierna/Bok


Detta ska vara boken om Kulturbolagets historia fast jag saknar de maffiga berättelserna och de personliga recensionerna.

Texterna i boken är väldigt korthuggna och domineras av bilder. Här finns inget direkt avslöjande eller mer djuplodande intervjuer. Längre intervjuer med de som startade Kulturbolaget och som numera håller det levande kunde vara intressant. Här är allt så snutiifierat. Som om man är rädd att läsarna inte skulle orka med längre textsjok. Fast då krävs det spännande och avslöjande texter. Inte som nu, fega och oftast ointressanta. Det måste vara något som vi inte läst om innan då det begav sig.

Här saknas en del tongivande skånska recensenter och artister. KB har blivit som en personlig klippbok av Pär Hägred där han valt ut sina favoriter. Både då det gäller artister och skribenter.

Själv minns jag flera av artisterna och en del av dem recenserade och intervjuade jag på -80 och -90-talet. Man ler och minns och det är nog så gott. Men jag hade väntat mig fler unika foton och texter. Fast layout och formgivning är tilltalande. 

488701-384c134bfacd40238d9314dbeb1e235d

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s