En elegant och inspirerande bok

Ett praktexemplar där man lär sig grunderna och får idéer till hur man ska välja vin till maten. 

Här går smakexperten och vinspecialisten Michael Jamais pedagogiskt igenom hur man ska få ihop de bästa smakerna på mat och vin. Här finns druvsorterna och vinerna, råvarorna och maträtterna.

Boken är en genomtänkt guide för att bättre förstå hur man kombinerar mat och vin.

Vinet & Maten är vackert inbunden med ett robust omslag, vackra foton och över tvåhundra sidors kunskap.  

vinet-maten-grunderna-ideerna-det-perfekta-motet

Tacksam om du som kommenterar har bild på dig och ditt riktiga namn.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s