Leslie Brinner/Film


MMM
Värstingen som blev musiker

Filmaren Stefan Berg har följt Leslie under ett antal år och nu har det kommit till de framgångsrika åren. Leslie bor i Stockholm och koras till Sveriges mest välklädda Man av Café, samtidigt som han är presentatör på P3 Gulds musikgala.

Det har gått bra för den stökiga killen från Sofielund i Malmö och med en mamma från Ghana.
Stefans första film om Leslie – Killen som kommer att glänsa handlade mest om hur problematisk och vilsen Leslie var. Nu verkar han ha funnit mer harmoni och fått styrfart på sitt liv.

Lelsies rappande är i full gång och han har även producerat flera artister i Stockholm. Fast hans eget debutalbum dröjer han med. Det är skapelsen av plattan och Leslies nuvarande liv samt tillbakablickar som Stefans nya dokumentär handlar om.

Det är ett inkännande och levande porträtt, men det gäller att man är intresserad av denna musikform, för att ens fokus ska vilja stanna kvar. För de som uppskattar Rap och Leslies bångstyriga liv är det sevärt. 

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s