All Inclusive Välkommen till det nya landet/Bok


Trilogin om Sveriges tillstånd är fullbordad

Lars Åberg slår till igen och det med en knockout. Här framför Lars förkrossande kritik, mot hur dagens regering sköter Sverige.

I Lars tredje bok (de andra är Framtidsstaden och Landet där vad som helst kan hända ) om hur Sverige är på väg att spåra ur, så är barnen i fokus. Hedersförtrycket fortsätter att öka i de muslimska familjerna. Flickor omskärs och gifts bort i smyg. Oftast på sommarloven, då familjen åker tillbaka till det land, som de ”flytt” ifrån.

Mycket av det som Lars sätter strålkastaren på handlar om den ansvarslösa migrationspolitiken. De som kommer från outvecklade länder får allt gratis. Många gånger mer än personer födda i Sverige. Ingenting krävs och flera går inte till, SFI (Svenska för invandrare) för att lära sig svenska, som ändå är gratis.

Många har bott i Sverige i flera år utan att ha lärt sig språket eller jobba. Sällan ställs det några krav på dem. Socialen står för uppehälle och ett frikostigt bidrag, som inte inspirerar till att söka arbete. Barnen tar efter sina föräldrar och flera av dem hamnar också i bidragsberoende och i kriminalitet. Vilket leder till enorma kostnader för samhället.

”I den samhälleliga experimentverkstaden” Som Lars så träffsäkert kallar Sverige för får de invandrande från MENA-länderna diktera villkoren. Vi ska tycka synd om dem som om de var handikappade. De vänsterblivna verkar se dem som mindre vetande, så vi måste ta hand om dem som barn och acceptera alla deras nycker. Som oftast är strängt religiösa. Det passar inte in i ett modernt och sekulärt samhälle.

Även vår sjukvård tar stryk från dessa personer som ofta ockuperar våra akutmottagningar. Gärna med hela släkten. Detta har lett till vakter och stängda dörrar. Läkare och anställda bär numera på alarm och kamera. Vem hade trott detta om Sverige?

Lars Åberg, ”Sverige är som ett ovanligt generöst alternativ till Hotel California: man kan checka in när som helst, och man behöver aldrig ge sig av”.

I Sverige har den utomeuropeiska invandringen ökat med cirka två miljoner och i vissa städer är svenskar i minoritet. Våldet eskalerar och blir hårdare och grymmare.

Från regeringshåll vill man framhålla att flera arbetar inom vården men där är det övervägande svenskar och européer. De från muslimska länder arbetar enbart på sina egna villkor, med islamistisk klädsel, vilket skrämmer barn och gamla. Men till de tas ingen som helst hänsyn. De får finna sig i vad man kallar religionsfrihet. Frihet för vem? Ungefär lika tandlöst som lagen, hets mot folkgrupp, den gäller inte för svenskar!

Lars Åberg är vass i sin kritik och i hans levande språk blir boken till en bladvändare. Men samtidigt blir man rejält upprörd över hur samhällsinstutioner och politiker helt verkar strunta i att Sverige kapsejsar. 

all-inclusive-valkommen-till-det-nya-landet

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s