Landet där vad som helst kan hända/Bok


Lars Åberg fortsätter på sitt inslagna tema om Sverige och den misslyckade integrationen. Det här är chockerande fakta om hur Sverige är på väg att kapsejsa.

Migrationen är det som alla partier påstår sig värna om nu inför det stundande valet. Man kopierar Sverigedemokraternas budskap, fast man fortfarande anklagar dem för att vara rasister.

Lars Åberg har fördjupat sig i problemen med migrationen och massinvandringen. Han har rest runt i landet och intervjuat myndighetspersoner då det gäller migrationspolitiken. Man häpnar och blir så förvånad över svaren att man tror inte det är sant. Det verkar som om politikerna lever i en skyddad verkstad där de inte längre har någon kontakt med sina väljare.

Som ett mantra upprepar man att vi har plats i Sverige med en oändlig mängd av människor. Utan att tänka på var de ska bo och vad det kommer att kosta skattebetalarna.

Man köper in bostadsrätter och placerar dysfunktionella storfamiljer bland skötsamma svenskar och tror att det ska kunna fungera. Själv bor politikerna i villor eller lägenheter långt borta från de nyanlända.

Politikerna har inte förstått hur religiösa fanatiker sätter sharialagar före demokrati och äventyrar säkerheten i vårt samhälle. Detta är frågor som Lars visar på genom att beskriva hur Sverige har blivit och hur myndighetspersoner duckar för känsliga frågor.

Dessa personer borde stå upp för demokrati, kräva att människor som kommer till vårt land ska respektera våra seder och lagar. Nu är det fler kravmaskiner än arbetsdugliga som suger ut vårt välfärdssystem. Pensionärer och våra samhällsinrättningar lämnas åt vårt öde.

Landet där vad som helst kan hända är grundligt underbyggd med fakta och Lars gedigna kunskap.

landet-dar-vad-som-helst-kan-handa

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s