Bombshell – när tystnaden bryts/Film


MM
Sammanhanget är för luddigt

Baserad på en sann historia där tre kvinnor på Fox News gör allt för att framhäva att sexuella trakasserier ägt rum hos chefen Roger Ailes.

Filmen vill allt för mycket och det blir till ett sammelsurium. Det är alldeles för snabba klipp och ett så högt tempo att man undrar vad de egentligen vill berätta.

Tanken är god men här kammar de noll genom att inte strukturera upp materialet som vi får tusentals glimtar av. Till slut orkar man inte bry sig och allt går på tomgång tills vi är framme vid det stora avslöjandet. Synd, då de tre huvudrollsinnehavarna (Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie) gör bra ifrån sig. Liksom John Lithgow som Roger Ailes. Hans kommentarer om varför kvinnor ska visa sina långa ben i TV är oslagbar, ”TV is a visuell medium”. Det drar miljontals tittare varje kväll i deras debatter på Fox News. Vem vill inte se vackra människor som nyhetsankare och presentatörer.

Det har blivit till en Metookampamjfilm som inte hittar fram i allt bråte den levererar. 

Regi Jay Roach
I rollerna Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, John Lithgow , Kate McKinnon, Connie Britton, Mark Duplass, Rob Delaney, Malcolm McDowell och Allison Janney m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s