Cats/Film


MM
Håller inte på film

Denna filmatisering har fått mycket stryk i utländska medier, men så erbarmligt dålig är den inte, fast milsvids skillnad från videoversionen från 1998. 2013 släpptes den på Blu Ray i en Re-Mastered version. Den är riktigt bra och rekommenderas. Det kan man inte säga om den nya filmversionen.

Detta är proffsigt och elegant gjort men man blir inte berörd av vare sig spel eller sång. Det känns för mekaniskt och stelt. Människokatterna hoppar omkring och musiken är ganska så andefattig i denna uppsättning. Inte ens Memory framförs så man minns den.

Här finns suveräna skådespelare som Ian McKellen och Judy Dench, men de gör inte mycket avtryck i denna filmatisering. Dessutom känns filmen alldeles för lång, då det inte händer något nämnvärt, som fångar ens uppmärksamhet. 

Regi Tom Hooper, Medv Idris Elba, Taylor Swift, Ian McKellen, Jennifer Hudson, Judy Dench mfl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s