Fifty Shades of Grey/Film


MMM
Fascinerande och provocerande

En man som är kontrollfreak. En studerande och oskuldsfull kvinna. Deras roller är diametralt olika, men ändå väljer de en farlig dans tillsammans. Detta leder dem till sängkammaren och sadomasochism.

Filmbolaget valde att premiärlägga Fifty Shades of Grey Valentines Day. Men detta är ingen typisk datefilm. Snarare en skrämmande upplevelse för de flesta par. Om de inte är vana vid ”kinky stuff” inom sexlivet.

Filmen bygger på boken som är en trilogi. Slutscenerna signalerar att det kommer att bli en fortsättning. En vackert filmad berättelse som lockar oss att vilja se mer. Båda huvudrollsinnehavarna är fantastiskt bra, men finns det något rätt eller fel då man har sex? Se filmen och diskutera den efteråt.

En av årets hajpade filmer, men väl värd att se.

Skådespelare Jamie Dolman, Dakota Johnson m fl, Regi Sam Taylor-Johnson
Amerikansk/Drama

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s