Jonas Anderson I Pattaya,Thailand/Show


MMM

I Sverige är Jonas Anderson okänd. I Thailand är han en superstjärna. Alla vet vem han är och thailändarna värnar om sin svenska ”farang” (utlänning).  Jonas får enormt stor uppskattning och medverkar i de största Tv-programmen och på de stora scenerna. Jag fick möjlighet att se honom på en privat fest inför inbjudna gäster. 

Jonas får omedelbar uppmärksamhet när han sätter igång med sin sång på Locktung, en sorts country på Thai. Gästerna sjunger med direkt. Jonas är scen- och sångsäker och bjuder mycket på sig själv. Så mycket att han även dansar ut till publiken runt simbassängen där han uppträder. Det väcker stort jubel! 

De attraktiva kvinnliga dansarna är klädda sexigt och utmanande. Men även med still och nobless. De är det givna blickfånget och de byter om i flera nummer. Med fjäderboa och höga fjäderstassar är de som sprungna från Paris eller Berlins kabaréer på -40talet. 

Jonas blandar sina hits med ett set Elvislåtar. Det gör han övertygande. Gästerna dansar och klappar med hela tiden. 

Det blev en halvtimmes uppvisning från Jonas karriär. Fast jag hade hellre sett Jonas på en större scen med riktiga musiker men det låter förvånansvärt bra även med singback. 


En tanke på “Jonas Anderson I Pattaya,Thailand/Show

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s