Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar/Bok av Martin Wentzel


En bok som borde vara för alla men som säkert flera kan tycka låter suspekt. Det enda som krävs för att ta till sig budskapet är ett öppet sinnelag. Efter att ha läst igenom Martin Wentzels underbara historia önskar jag att alla tar den till sig.

Martin blev dödförklarad efter en trafikolycka. Efter uppvaknandet insåg Martin att han fått gåvan att förstå varför vi lever på jorden. Det delar han nu med sig till sina medmänniskor genom föredrag, kurser och enskilda samtal.

Det häpnadsväckande är att Martin genom sin olycka fick djupa insikter om människans mening på vår planet. Martin upplevde en enorm harmoni, varseblev fantastiska färger och ljusgestalter som guidade honom om ett högre medvetande. I detta tillstånd ville Martin stanna kvar, men fick budskapet att han hade en uppgift kvar i sitt jordiska liv. Efter det har ljusvarelserna fortsatt guida Martin i hans dagliga arbete som konstnär och med andra människor.

Det har blivit en fascinerande läsning om hur Martin kom till insikt om sitt eget liv. Det delar han nu med sig till alla de som tvivlar och som söker en mening bortom vår vardag.

I boken ingår både praktiska och mentala övningar för att kunna få en mer harmonisk och berikande vardag. Där berättar Martin också om sina upplevelser med människor som sökt hans hjälp.

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s