Hur man stoppar ett bröllop/Film


MMM
Om två vilsna själar i en tågkupé

Regissören Drazen Kuljanin har skapat ett annorlunda kammardrama där han på ett kongenialt sätt får en fängslad av enbart två individer i en tågkupé.  

En man och en kvinna är på väg till ett bröllop utan att veta om att de ska till samma bröllop. Detta ger upphov till små komiska scener som de båda medverkande klarar galant. 

Lina Sundén (Amanda) och Christian Ehrnstén (Philip) arbetar med små medel och speciellt Lina som är den drivande och aktiva imponerar. Det är ett samspel om att ge och ta där Linas karaktär först är tvekande och oförskämd i sin framställning. Philip på sitt lugna och artiga vis får Amanda att inse att hon kan slappna av med honom. Då mjuknar Amanda upp. Därefter får de två ett förtroende för varandra som blir både rörande och hjärtligt. Men det finns även tvekan inom de båda som rör upp starka känslor och rädsla inför det stundande bröllopet.

Filmen är inspelad på en tågresa mellan Malmö och Stockholm och fantasifullt filmad med växlingarna mellan iPhonefilm till biofilm. Avslutningen med huvudpersonerna ovanpå varandra är snyggt gjort och med vacker musik.

Regi Drazen Kuljanin, I Rollerna Lina Sundén och Christian Ehrnstén

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s