Ghost Rockets/Film


MMM
Tankeväckande om märkliga farkoster

Vad är det som lockar människor att vilja tro på att vi kan haft besök av rymdvarelser. Det försöker de båda filmmakarna Michael Cavanagh och Kerstin Übelacker ge svar på i denna dokumentär. 

Det blir en resa genom Sveriges avlånga land till vänliga UFO-entusiaster som berättar om märkliga farkoster och oförklarliga fenomen på himlavalvet. Mycket visar det sig kan avfärdas som naturliga orsaker, men det finns även upplevelser som är oförklarliga. Ett är en farkost likt en cigarr som flera vittnat om genom åren.
UFO-föreningen bestämmer sig för att ta reda på mer om denna märkliga farkost. Genom en insamling får de ihop tillräckligt med pengar för att åka dit där man påstått sig ha sett den så kallade Spökraketen. Dykare är på plats för att se om de kan finna spår i den sjö där farkosten kan ha landat och ligga kvar.

Det har blivit en film om dessa entusiasters tankar om en värld som är större än vad vi kan se och förstå. Behagligt berättad och man närmar sig människorna och ämnet på ett avslappnat och ärligt sätt.

Av Michael Cavanagh, Kerstin Übelacker

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s