No Escape/Amerikansk film


MMMM
Gastkramande till det bittra slutet

Detta kunde vara i Thailand och kan numera hända överallt och var som helst. Det är det som är så skrämmande med denna film. Hur vi plötsligt kan hamna i ett krig med några galningar som fått för sig att de ska döda alla som inte tycker som de. Vi ser det på nära håll i flera länder genom islams framfart.

Det börjar lugnt med familjen som kommer för att representera ett amerikanskt företag men som plötsligt hamnar i det värsta och hemska upplopp de kan tänka sig. Här visas ingen barmhärtighet. Dessa asiater vill döda alla amerikaner då de inkräktar på deras territorium.

Pierce Brosnan har en nyckelroll med kontakter som kan leda familjen från att undgå att bli dödade. Pierce gör en bra rolltolkning som den tilltufsade karaktären som ingen riktigt vet vad han har för funktion förrän långt senare.

Det är otäckt men spännande hela vägen. En välgjord thriller som gör att man är helt slut känslomässigt efter de sista flyktscenerna. 

Regi John Erick Dowde, Medv Owen Wilson, Lake Bell, Pierce Brosnan m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s