Nu ska jag upp och skjuta den jäveln! Olof Palme/Bok av Conny Larsson


Mediabomb om Olof Palmes mördare?

Conny Larsson driver devisen att ”Lennart” avlossade det dödliga skottet mot Olof Palme. Conny Larsson var tidigare en lovande skådespelare, idag meditations- och yogalärare och har drivet ett hem för kriminella och missbrukare. Där blev Conny god vän med förbrytaren”Lennart”.

Conny har gjort sig känd som en orädd person och har varit personlig sekreterare och lärjunge åt Beatles guru, Maharishi Mahesh Yogi. Om det har han skrivet, liksom om den världsberömda indiska gurun Sai Baba, som förgrep sig på unga pojkar. För det blev Conny Larsson hotad till livet och fick fly Sverige. Med Nu ska jag upp och skjuta den jäveln! Olof Palme har Conny författat sin mest utmanande bok.

Lennart hyste ett stort hat mot Olof Palme. Liksom många andra i Sverige på den tiden. Men Lennart valde att ta steget fullt ut. På mordnatten får Conny ett samtal, ”Det är klart nu. Han är dö nu”. Conny undrar yrvaket, ”Vem är det som är död?” Palmefan förstås!, svarar Lennart. Detta samtal och annat som Lennart anförtrott Conny visar på att mordgåtan nu har fått sin lösning. Men Palmeutredarna visar ett ljummet intresse. Fast Fantombilden som gjordes efter Lisbet Palmes minne är mycket lik Lennart!

Händelseförloppet som Conny Larsson beskriver det talar för att Lennart är Olof Palmes mördare. Under bokens tillkomst spionerar poliser och andra som försöker skrämma Conny till tystnad. Conny beskriver hur man hellre tystar än löser Sveriges viktigaste mordutredning. 

IMG_4446
Conny Larsson på föreläsningsturné i Malmö
Foto Johnny Månsson©

2 reaktioner till “Nu ska jag upp och skjuta den jäveln! Olof Palme/Bok av Conny Larsson

  1. Beundrar vad du gjort! Vet du vem jag är? Ingegärd Käll som blev superberömd efter Lars-Johan Werles och
    Lars Runnstens opera ”Resan” 1970. Nu bor jag i Tanzania.

    Gillad av 1 person

    1. Tack, jag känner igen ditt namn men minns dig inte. Skriv privat till mig och berätta på min mail. Här vill jag bara ha sådant som handlar om respektive recension då alla ser vad du skriver..-)

      Gilla

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s