Sommarbarn/Bok


Njutbar musik i Mozarts anda 

Det blir en total överraskning när man laddar ner musiken till denna musiksaga. Robin Rhodins flyhänta pianospel strömmar genom mina högtalare och allt känns fridfullt och glädjande. Robin är en begåvning att räkna med och jag vill snarast höra mer från hans kompositioner.

Egentligen är det en bok där Robins pappa, skådespelaren Toni Rhodin, har skrivet texterna. Helt i Viktor Rydbergs klassiska stil från diktverket TomtenPer Åhlins skojiga teckningar illustrerar händelseförloppet.

En välkommen ljudbok där det även finns noter till den underbara musiken. Nu väntar jag bara på att Tonis röst ska ljuda till Robins toner så att vi får helheten av boken. Men det går även bra att läsa själv för era barn och träna på vers. Det verkar helt ha försvunnit från det svenska språket. 

sommarbarn

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s