Svenska Amerika Linien – En flytande epok på Atlanten/ Mattias Enn – sång Carina E Nilsson – piano


MMMM

Mattias Enn firar nya triumfer

På ett fullsatt Palladium i Malmö blev Mattias Enn hyllad som den estradör han är. Tillsammans med Carina E Nilsson på piano förtrollade Mattias oss med sin intima show om Svenska Amerikalinjen.

Med sparsmakad scenografi och bara en pianist lyckas Mattias Enn fånga vår uppmärksamhet under nära två timmar. Det är så proffesionellt framfört att man här får lyfta på hatten och buga. Mattias Enn har lyckats igen!

Berättelsen om den svenska Amerikalinjen som var förlagd i Göteborg har manus av Mattias och framförs elegant och mycket underhållande. Vi får även prov på Mattias som skådespelare och här är han starkt övertygande. När han på olika dialekter framställer både män och kvinnor så är skratten inte långt borta. Han är som bäst som gammal smålänning med minnen från Amerika. Det är både gripande och humoristiskt framfört. Tillsammans med Mattias sång blir det perfekt!

Jag rekommenderar den här föreställningen till alla som vill minnas ett svunnet Sverige där både nostalgi, kunskap och underhållning är i toppklass!

Foto Johnny Månsson ©

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s