Reminiscence/Film


M

Ännu en onödig film.

Helt otroligt att man gör sådant här skräp, som inte har det minsta underhållningsvärde. Det är enbart uttjatad skåpmat om världens förestående undergång. Denna gång (så klart) med miljön som huvudtema. Miami har fyllts med vatten och människorna lider i denna dystopi.

Hugh Jackman spelar en man som hjälper folk att återfå minnet om sådant som är väsentligt för dem. Hans malande röst försätter dem i ett hypnotiskt tillstånd. Till sin hjälp har han en kvinna, Thandie Newton, som senare räddar livet på honom i ett avgörande skede.

Filmen för tankarna till gamla Noir-filmer men inte med dess elegans och intressanta innehåll. Snarare Blade Runner, Waterworld och liknade dystopiska och uttråkade science fiction-filmer.

Rebecca Fergusons karaktär Mae är en femme fatale som haft ett förhållande med Nick Bannister (Hugh Jackman). Nicks vakna tid går mestadels åt till att ligga i ett vattenbad i en minneskapsel, för att se deras förflutna. Eller att leta efter Mae i Miamis vattenfylla stad. Tråkigt så klockorna stannar. Så är hela filmen. Ingenting som fängslar eller överraskar. Enbart depp rakt igenom. Undvik, som pesten!

Regi Lisa Joy. Medv Hugh Jackman, Rebecca Ferguson, Thandie Newton, m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s