Memory/Film


MMMM

Som alltid när Liam Neeson är med i en film så blir det välgjort och intressant. Här som den alzheimersjuka kontraktsmördaren som har fått nog av att döda.

Nu har han fått ett uppdrag där det ingår att döda ett barn. När han upptäcker det vill han sätta stopp för sitt kontrakt, men det innebär även att hans eget liv är i fara.

Här handlar det om något så otäckt som Trafficking där det högst upp i hierarkin i samhället sitter personer som försvarar och bedriver detta. Detta kan inte Alex Lewis – Liam Neeson – acceptera. FBI har koll på läget men de handlar inte tillräckligt snabbt, vilket gör att de fulaste fiskarna simmar fritt.

Alex slits med mellan samvete och att hans minne börjat svika honom. Nu är det tabletter och att skriva på armen som gäller. Hans bror har redan hamnat i slutskedet av sin alzheimer.

Alex minne sackar ner och han börjar få ont om tid att likvidera de personer som förpestar världen med sina vidriga sätt att utnyttja flickor för prostitution.

Men trägen vinner som det heter och Alex uppdrag fortskrider i sanningens tjänst. Även om det inte alltid är helt rätt enligt samhällets värderingar.

Regi Martin Campbell, Skådespelare Liam Neeson, Monica Bellucci, Ray Stevenson, Guy Pearce, Josh Taylor m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s