Diana/Film


 

MMM
Intressant om Diana

Nu släpps filmen om prinsessan Dianas liv på DVD och Blu Ray.
Den utspelar sig de sista två åren i Dianas liv och fokuserar en hel del på hennes förhållande med den muslimska hjärtkirurgen Hasnat Kahn. Intressant och skrämmande är att Hasnat inte kan lämna islam och att Kahns familj inte godkänner Diana för att hon varit skild och är kristen.
Islam förnekar sig inte och igen får vi ett bevis på dess totalitära lära. 

Diana ger ett splittrat och omoget intryck i sitt rastlösa sökande efter kärleken men gestaltas oerhört välspelande av Naomi Watts som här borde vara värd en Oscar för sitt agerande. Det är också  Naomi som gör att filmen blir intressant att ta del av.

Dianas bidrag till att göra världen en bättre plats att leva på tar sig uttryck i hennes kamp mot landminor och där har hon gjort ett betydelsefullt arbete genom att en viss typ av landminor har slutats tillverkas och är numera förbjudna.
Diana använde en stor del av sin tid till humanitärt arbete sidan om sin luxuösa tillvaro på slottet, fina restauranger eller spektakulära resor.

Att Diana var så beundrad av så många i hela världen är ändå svårt att förstå, men man kan minnas henne för det idoga humanitära arbetet som även ledde till ett bra resultat för många människor.

 

Regi Oliver Hirschbiegel
Skådespelare Naomi Watts, Naveen Andrews m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s