By The Sea/Film


MM
Brad och Angelina Jolie Pitt på egoäventyr

Det är soldränkt, vackert och underbart stilla. Det framgångsrika paret har lämnat New Yorks hektiska liv för stillhetens. I en stor Citroen rullar de in till en fransk hamnstad.

Anorektiska Angelina Jolie Pitt porträtterar en diva som tappat livslusten. Hon beklagar sig mestadels. Hennes liv är tomt och innehållslöst.

Brad Pitt är författaren som fått skrivkramp men håller skenet uppe. Tillsammans försöker de finna någon form av harmoni på den underbara plats där de flytt till lugnet. Det blir mest tristess som präglar deras tillvaro. Så är det även för oss åskådare. 

Ett par anländer till det fashionabla hotell där de bor och genom dem får de dagarna att gå fortare. De kan också beskåda sina grannar genom ett titthål i väggen. Det leder till svartsjuka då sexuella laddningar kommer upp till ytan. Något som triggar igång starka känslor mellan paren.

Angelina Jolie Pitt har både skrivet, regisserat och producerat men har totalt misslyckats. Det är så erbarmligt tråkigt och ointressant. Hon har försökt skapa en franska vågenfilm från -60-talet.

Regi Angelina Jolie Pitt,  Medv Brad Pitt, Angelina Jolie Pitt, Mélanie Laurent, Melvil Poupard m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s