Urban Nights/Wallmans


MMM
Familjevänligt och underhållande!

Wallmans slår på stort som under tidigare år, men det är inte riktigt den supershow som jag föredrar. Visst finns här hisnande akrobatnummer och fartfyllda dansare men inte så många musiknummer för oss lite äldre. Man har fokuserat mer på de yngres musiksmak.

Öppningsnumret tar inte tag i en med Come Alive. Det är ett alldeles för anonymt och ointressant sångnummer.
Det fortsätter hemma i köket hos sångerskan Adele men även där blir det nattståndet och trist. Fast svenska Julia Ingvarsson hanterar Adeles sånger mycket bra och sjunger fantastiskt.
West Side Story firar hundraårsjubileum och givetvis vill Wallmans vara med, men inte särskilt spännande gjort, vare sig sångmässigt eller koreografiskt.
Det är inte förrän vi får ett besök av AC/DC och speciellt i deras monsterhit Highway to Hell som det börjar hända något så man vaknar till. Robin Blomgren tar i så cirkustaket lyfter sig. Superbt och medryckande av alla de medverkande i detta nummer.

Ett annat höjdarnummer är den Ukrainska jonglören Grygoriy Lovygin. Det han kan göra med bollar är så otroligt att man ryggar bakåt över hans förmåga att hantera små tennisbollar. Världsklass i jonglering!

För en helkväll med familjen kommer detta säkert att bli uppskattat med cirkusartister och musik. Glöm inte beställa den njutbara trerättersmenyn. Finns även att få vegetariskt. 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Foto John Resborn

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s