Livsvatten/En berättelse om alkohål och andra texter/Bok av Jan Sjunesson


Insiktsfullt från utländska skribenter och filosofer om Sveriges tillstånd

Jan Sjunnesson utmärker sig för att vara en skribent som med fakta kan slå de flesta med sin kunskap i olika frågor. Med sin gedigna utbildning samt erfarenhet från olika instanser borde han var en stor tillgång i samhället. Han har också varit det i omgångar, men så fort det uppdagas att han är invandrarkritisk får han bestämt lämna sin anställning. Ett riktigt bottennapp för de fega chefer som inte står upp för Jan Sjunnesson. 

Här har Jan samlat intressanta texter från flera filosofer vilket för mig tillbaka till min tid i Lund då jag läste Teoretisk filosofi. Vi får även en intressant iakttagelse om en kvinnas alkoholproblem och fadern som i sin oro spionerar på hennes krogliv.
En både tankeväckande och givande berättelse, som dessutom är sann och med de bådas tillåtelse.

Fast det mest intressanta kommer i slutet av boken, då olika utländska författare som både bott och bor i Sverige uttalar sig om landet Sverige.

En sida ser du nedan vilken kommer från den polska geologen Andrzej Olkeiwics. Efter sin pensionering skrev han boken Konsten att vara invandrare, vilken han gav ut på eget förlag.
Dessa tankar som här listas borde vara självklara för alla invandrare, om de beslutar sig för att stanna och bo i Sverige. 

fullsizeoutput_1ede

4 reaktioner till “Livsvatten/En berättelse om alkohål och andra texter/Bok av Jan Sjunesson

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s