The Hummingbird Project/Film


MMM
Spännande så länge det varar

Alexander Skarsgård briljerar igen. Här som datasnillet Anton som blir indragen i sitt livs största dataprojekt. Till sin hjälp har han sin kusin Vincent som sjösatt idén om att de ska tjäna storkovan på att dra en fiberkabel som ger dem miljoner dollar.

Det handlar om att tjäna millisekunder i hastighet och därigenom kunna bli miljardärer på börsen. Problemet är bara att man måste borra på de mest otillgängliga platser samt under flera privata husägare. Inte alltid så lätt att få de tillstånden.

Kusinernas ansträngningar och speciellt Vincents gör det till en spännande historia som håller en nyfiken hela vägen fram till slutet.

Jesse Eisenberg är som vanligt stirrig och snabbpratad men fungerar bra i den här rollen. Salma Hayek som deras chef Eva på börsbolaget är sexig och dominant på ett obehagligt vis. Men det gör bara det hela mer dramatiskt och integrerande. 

Regi Kim Nguyen
Skådespelare Jesse Eisenberg, Alexander Skarsgård, Salma Hayek m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s