Terminator: Dark Fate/Film


MM
Årets mest överdrivna comeback

Förväntningarna var höga men grusades ganska så snabbt. Det här är en helt onödig uppföljare till kultförklarade, Terminator 2 – domedagen. 

Sarah Connor (Linda Hamilton) har blivit äldre och sörjer fortfarande sin son som blev nerskjuten av mördarmaskinen T-800, spelad av Arnold Schwarzenegger.
Nu möts de båda igen och Sarahs hat och vrede mot T-800 är fruktansvärt.
T-800 har blivit förmänskligad och fast han är en robot försöker han få Sarah att förstå att han numera kämpar för det goda och vill få förlåtelse för att han sköt hennes son.

Det som gör att filmen inte hamnar på betyget ett är skådespelarna. De får en intresserad av att följa upp hur slutet ska bli. Mackenzie Davis som Grace är en nykomling som gör mig nyfiken på att se mer av henne. Hon är stadigt närvarande som robotmänniskan som ska rädda mänskligheten. Det blir en kamp mot den riktiga roboten Rev-9 som verkar helt omöjlig att ta kål på. Förvandlingen från människa till robot går på ett kick och gör att roboten är svår att slå ihjäl. De tre kämparna Sarah, Grace och T-800 får fajtas och slåss så de är både blå och rostiga och delar av robotarna slås ut. Lite väl tröttsamt i längden. Full action så man är helt vimmelkantig när det hela är över.

Man bör man vara hardcore fan för att uppskatta denna comeback. Jag lämnade biosalongen med en bitter eftersmak. Var det inte mer än så här. 

Regi Tim Miller
Medv Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna, Diego Boneta, Linda Hamilton och Arnold Schwarzenegger, m fl.

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s