Thailandssvenskarna/Bok av Joakim Medin


Avslöjande och obehagligt!

En bok som tar stryptag på alla de Thailandssvenskar som reser dit för att ha sex, men sanningen att säga så gör inte de flesta det, men denna bok har fokus på sexköparna. 

Journalisten Joakim Medin har gjort nerslag i Phuket och Pattaya som är känt för sina sexbarer och vilda nattliv. Efter att ha varit i Pattaya vid flera tillfällen kan jag hålla med om det som Joakim beskriver, men han glömmer framhålla att det finns mycket annat i Pattaya. Med det menar jag att du kan bo så att du inte ser någon prostituerad eller tror att du befinner dig i denna sexköparnas stad. Jag vet flera svenskar som bosatt sig där och lever helt vanliga familjeliv. De är som det beskrivs i boken, trötta på Sveriges invandrarpolitik, extremfeminism och importerade våld.

Joakim hamrar in att dessa sexköpare är alla Sverigedemokrater som är främlingsfientliga men jag uppfattar det mer som personer med sunt förnuft. De ser åt vilket håll det barkar i Sverige och därför sett sig nödgade att lämna landet. Eller bor i Thailand under flera månader varje år för att fly eländet i Sverige. Det säger utlandssvenskarna själva till Joakim. De har fått nog av Sveriges nedförsbacke.

Joakim Medin har gjort ett fuljobb genom att inte nämna för de män han pratar med att han ska skriva en bok om dem. Istället gjorde han sig till vän med dem och fick på så sätt männen att berätta om sina sexköp och om vad de tycker om Sveriges politik. Något som är ok om man ska skriva en bok med politiskt sprängstoff, men inte när man ska hänga med svenskar som är trötta på att vara andra klassens medborgare i sitt eget land. Som tur är använder Joakim inte deras namn. Skam vore det annars.

Joakim Medin verkar helt okunnig om vad som hänt i Sverige sedan den kraftiga invandringen började med personer från MENA-länderna. Kanske beroende på att Joakim bor i ett skyddat område och är så ung. Då glömmer man lätt de svenskar som är fast i ytterområden där arabiska blivit modersmålet och våldet det haglar, samt att islamiseringen breder ut sig över hela landet. Inte konstigt om svenskar flyger till Thailand så ofta de kan.

Visst frodas det en extrem sexturism i Thailand och stundtals är det skrämmande och motbjudande. Men mestadels sker det inne på sexklubbarna där Thaikvinnorna kan strippa på det mest makabra vis. Det är inte lockande att se eller besöka. Men flertalet kvinnor är outbildade och ser detta som sin chans att få ihop en lön som är dräglig att leva på. De har kanske börjat på en 7/11-butik men blir sedan lockade till prostitution och strippklubbar.
En del svenska män har en mycket nedlåtande syn på de Thailändska kvinnorna och det är vidrigt. De smörar för dem i Thailand och lovar dem guld och gröna skogar, men när de väl kommer till Sverige utnyttjar de dem på alla sätt och vis. Fast vi får inte glömma alla de thailändska kvinnor som ser oss män som vandrande bankomater. Eller de svenska män som ger thailändska kvinnor ett nytt liv, som de bara kunde drömma om tidigare. 

Joakim Medins bok är insiktsfull och förhoppningsvis en tankeställare, för de som har som mål att åka till Phuket eller Pattaya för att enbart ha sex. 

thailandssvenskarna-press

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s