Uteliv med kniven/Bok


Nödvändig för kniventusiasten

Lars Fält har en gedigen erfarenhet av knivar och här berättar han om nyttan av kniven och varför man bör ha en kniv på sig. Även om det är förbjudet att bära kniv i en stad så kan man ha en mindre fällkniv. Den kan alltid komma till användning. 

För mig som är novis på knivar är boken oerhört lärorik och inspirerande. Man får verkligen en förståelse för vilken nytta en kniv kan göra i olika situationer.
Då talar jag inte om att försvara sig, utan om hur man kan hantera sin kniv i krissituationer. Som att behöva övernatta i skogen eller att kunna göra upp en eld i skogen. Men det gäller att ha rätt kniv med sig för ändamålet.

Lars Fält som är överlevnadsexpert har konstruerat två knivar i samråd med David Cassini Bäckström. Det är en fällkniv och en fulltångekniv. Båda väldigt genomtänkta.

Boken innehåller även knivhistoria, som är nog så intressant. Samt hur vi ska filéa en fisk, hur vi kan tälja en paddel eller klyva ved för en övernattning.

Boken ger dig all den kunskap du behöver för att använda din kniv i utelivet. Ett rikt bildmaterial ökar förståelsen för den nödvändiga kniven i ditt dagliga liv.

740626

 

 

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s