Pleasure/Film


MMM

Svenska  20-åriga Linnéa är trött på Svergie och dess stelhet. Nu flyger hon till Los Angeles för att medverka i porrfilm. Så hon kan få tillräckligt med kuk, som hon själv säger.

Vistelsen i porrbranschen blir inte riktigt så enkel som hon trott. Det krävs mycket innan Linnéa kan komma upp i de höjder dit hon vill hamna.
Med sin beslutsamhet tar hon sig fram och gör de grövsta porrscener där det ingår analsex med två kukar och förnedringssex, men det resulterar också i att Linnéa bryter samman.

Efter att fått smaka på ”det ljuva livet” från porrbranchens innersta och mest exklusiva liv börjar Linnéa vakna upp och reflektera över vad hon håller på med.

Hon vill hem till mamma och Sverige och det trygga livet, långt ifrån var hon befinner sig nu, där hon ofta får dela rum med andra porrbrudar i någon sunkig lägenhet.

Regissör Ninja Thyberg har velat gå på djupet om vad porrbrachen gör och hur den fungerar inifrån. Det skildras på ett ärligt och rättvist sätt. Den är inte så mycket märkligare än andra branscher. Flickorna behandlas väl och gör bara det som de verkligen vill.

Visst finns det rovdjur även där, som i de flesta andra branscher. Fast vi reagerar så mycket starkare då det handlar om porr och dess avarter.

Regi Ninja Thyberg. Med Sofia Kappel, Revika Anne Reustle, Evelyn Claire, Mark Spiegler, m fl. 

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s