Viva/Wallmans i Köpenhamn


MMM

Det är en färgglad och imponerande föreställning som Wallmans levererar. Just så, som traditionen bjuder. Varken mer eller mindre. Härligt Wallmans är tillbaka, senast var det 2019, innan pandemin.

Det är en jämngod kvalitet och ingen direkt stjärna i årets show, men så är det kanske också tänkt. Alla arbetar väldigt bra tillsammans.

Megan Moore (Thomas Rosendal, är kvällens Dragqueen & konferencier, utklädd i diverse peruker och uppträder även som Dolly Parton.

En superb orkester drar på så högt att hörselskydd rekommenderas. Då de spelar från Abbas katalog och Megan går runt med mikrofonen till publiken, blir jag mycket imponerad, vilka sångare det finns, som sjunger minst lika bra som solisterna på scenen.

De bästa inslagen i årets show är ett potpurri av Elvis och den svenska producenten och låtskrivaren Max Martin, makalöst framfört med dess koreografi, scenografi, solister och dansare. Där var det svårt att sitta still.

Lägg därtill akrobaterna Jamie & Beata med sina halsbrytande nummer. Även Jonathan Young, på en sex meterhög polstång, var magisk att se på. Då höll varmrätten på att kallna.

På tal om mat så är det hela ett ”Dinnerparty”. Fyra rätter serveras under showen. Maten håller en hög klass och njutningen var total.

Som en familjeföreställning fungerar det väldigt väl. Då musiken är igenkännande kan alla åldrar få sitt lystmäte. En kväll som kan rekommenderas, nog så nära från Köpenhamns station, mitt emot Tivoli.

Foto Johnny Månsson

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s