Dödsorsak okänd/Bok av Edward Dowd


Här är boken som ger oss en tankeställare om Covids vara eller icke vara !

Marknadsanalytikern Edward Dowd från Wall Street reagerade på alla dessa dödsfall av unga personer som plötsligt avled, ofta utan anledning. Edward började samla in statistik från myndigheter, begravningsbyråer och försäkringsbolag. Det visade sig att det aldrig varit så här i USA tidigare. Dödligheten bland amerikaner var 40 % högre än innan pandemin!

Edward Dowds analyser och grundliga statistik har blivit så uppmärksammat att han har vittnat i ett senatsförhör i Washington, om eventuella skador från vaccinerna.

I boken radar Edward upp diagram efter diagram, där man själv genom en QR-kod kan gå vidare för att se trovärdigheten i det Dowd visar fram.

Jag sitter med gråten i halsen då jag ser och läser om alla dessa atleter, skådespelare och andra unga människor som plötsligt bara dör. Statistiken pekar mot att det är vaccinerna som har orsakat det, men Edward Dowd tar aldrig ställning, han vill enbart visa på de resultat som han har samlat ihop. Fast det är svårt att tro på att det bara är en tillfällighet, att så många friska människor faller ner och dör. Under 2020-21 fick 3,5 miljoner amerikaner så allvarliga funktionsnedsättningar att de inte längre kunde arbeta.

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s