Mission: Impossible – Rogue Nation/Amerikansk film


MM
Action i James Bonds anda, 

Tom Cruise är på banan igen och imponerar genom att göra flera av de djärva stunttricken själv. Han hänger efter ett flygplan, kör motorcykel livsfarligt och annat, som de flesta blir livrädda bara av att se på. 

Själv berättelsen är ganska tunnsådd. Om agenter som är på väg att upplösa en hemlig organisation, på grund av inre stridigheter. Tom Cruise blir hjälten som ska reda ut härvan. Det gör han i absurdum och här får man verkligen lämna verkligheten bakom sig. Till sin hjälp har han en svensk skådis vid namn Rebecca Ferguson. Hon har även en del repliker på svenska. Vilket inte tillför filmen mer än att visa at hon är svensk. Liksom den andra svenska skådisen, Jens Hultén. Han spelar en råbarkad man som går under namnet Benknäckaren.

Det blir mycket åka av under jakten där alla jagar alla. Så pass mycket att jag tycker de kör samma sak några varv för mycket. Det skapar en trötthet och lust för en tupplur. 

Regi Christopher McQuarrie. Skådespelare Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Jeremy Renner, Vhing Rhames, Alec Baldwin, Jingzhu Zhang, m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s