Dior and I/Film


MMM
Bråda dagar på modehuset Christian Dior

Raf Simons, känd för sitt minimalistiska herrmode, blev ny chefsdesigner 2012.
Hans franska är knapphändig men han triumferade med fantastiska kreationer.
På sin premiärvisning.

Åtta veckor får han på sig att visa vad han kan. Det jobbas och sys febrilt med världens bästa sömmerskor. Raf vankar omkring och är orolig över hur det ska bli. Hans högra hand och även partner lugnar honom med sin professionella inställning. Allt går smidigt och rationellt.
Den skickliga staben av kvinnor och män kan sitt jobb. Många har varit på sömnadsavdelningen större delen av sitt liv. Det märks på deras kunnande och kärlek till yrket. De lever och andas Christian Dior. De berättar att de fortfarande kan känna närvaron av Diors ande i huset.

Är man intresserad av mode får man en härlig upplevelse som man aldrig vill skall sluta. Raf Simons förvandlar konst till klänningar och som blir till magiska upplevelser. Tillsammans med tusentals färgrika blommor i ett underbart palats. En modevisning som kommer att gå till historien. 

Reg: Frédéric Tcheng. Medv Raf Simons, Pieter Mulier, Catherine Riviere, m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s