Good Kill/Film


MMM
Annorlunda krigföring ger abstinens

En före detta jaktpilot är numera stationerad i en container där han sitter och skjuter ner fienden med drönare. En verklighet som kan se absurd ut men som är det nya och effektiva sättet att föra krig.

Det är så här man kan kriga tryggt men en dag får Jaktpiloten Tom Egan nog. Han vill ut och flyga igen och inte sitta instängd tolv timmar om dagen och skjuta fienden via en datorskärm. Han har familj i Las Vegas där han även arbetar med att döda. Snygga vyer från hans hemfärd sent på natten visar oss Las Vegas neonsamhälle. Kontrasten är märkbar mellan partylivet i neon och som drönare i en container.

Ethan Hawke gör ett säkert porträtt av jaktpiloten som famlar efter flaskan ju fler människor som han dödar. 

Reg: Andrew Niccol, I rollerna Zoë Kravits, Bruce Greenwood, Ethan Hawke, Jake Abel m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s