Tänk om/Musikal på Malmö Opera


MMMM
En musikal i tiden 

Tänk om handlar om de där ögonblicken i livet då allt kunnat vara annorlunda om vi valt en annan väg och något helt annat. Kring detta spinns ett antal sånger och berättelser. Framfört med bravur av den fantastiska ensemblen och dess solister. 

På stora färggranna ramper skapas handlingen och där får vi vara med om dessa olika moment av Tänk om. Ljussättningen förstärker scenografins färger på ett spännande vis. Det är en fartfylld och intressant koreografi där alla är delaktiga. Ofta väldig komiskt framfört och som synkroniserar med den igenkännbara texten. Det är mycket skratt och underhållning i denna nutida musikal.

Linda Olsson som Lisa och Betty gör ett gediget arbete även om rollerna inte skiljer sig mycket mer åt än att hon har glasögon i den ena rollen och utan i den andra. Fast det ska symbolisera två olika livsöden. Ett som aktivist och det andra som affärskvinna.

Philip Zandéns regi håller ett fast grepp om händelserna på scenen. Det blir aldrig tråkigt eller stillastående. Alla medverkande är väl valda och de har utmejslat sina karaktärer och sånger på personliga och egna sätt. Värt att notera är även kvinnornas vackra mönster på klänningarna. Malmö Operas Sverigepremiär är väl värd att se och man känner sig upplyft efteråt!

Tänk Om, Malmö Opera, 170202.Foto Malin Arnesson Lucas- Jonas Brehmer och Elisabeth – Linda Olsson.

En tanke på “Tänk om/Musikal på Malmö Opera

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s