Wallmans/ Entourage/Cirkusbygningen


MMMM
Högklassig underhållning!

Årets höstunderhållning brakar loss ordentligt på Cirkusbygningen i Köpenhamn. Bara ett stenkast från Hovedbangården finner vi denna fantastiska underhållning. Man häpnar och överraskas av dessa unga men dock så säkra artister. De briljerar med sina röster och uttrycksfullhet. 

Rockstar är en enormt bra öppning med kända rocknummer som avlöser varandra.
Tribute hyllar flera av våra stora stjärnor som gått bort. Hallelujah av Leonard Cohen med fem sångare är riktigt stämningsfullt. Robert Lukian från Malmö överraskar med en häpnadsväckande röst. David Bowies Life on Mars, med tre dansare och piano samt solist är ett riktigt höjdarnummer! Likaså hyllningen till Glenn Frey med Eagles Hotel California. Urvalet är verkligen smakfullt.

I Put a Spell On You
sjungs och framförs suveränt bra av Robin Blomgren. Tillsammans med två otroligt viga akrobater. Man bara njuter av denna klassiker.
Figge von Wachenfeldt har producerat och arrangerat musiken. Det svänger till max!

Vi ska inte glömma Cirkuskonsterna som är på en hög nivå. Bokstavligt talat. Man tittar och undrar, hur klarar de detta. Dessa lindansare och akrobater slår nästan knut på sig själva.
Artisterna skojar med folk i publiken som fyller år. Man är lite fräcka med deras ålder då man väljer en låt som verkligen inte ger rättvisa åt deras ålder. Fast riktigt kul för oss som ser på och valt med glimten i ögat.

Elin Öhgren är en av de säkraste korten bland dessa duktiga artister men varför tala engelska som conferencier? Vi är ju i Danmark. Men det är radanmärkningar på en annars superb show. Vill man ha en helkväll så är detta att rekommendera.

 

fullsizeoutput_2cc0

fullsizeoutput_2cc2fullsizeoutput_2cbe
Robert Lukian
fullsizeoutput_2cd6fullsizeoutput_2cd2
Elin Öhgrenfullsizeoutput_2cd0
Nytt är tre scener vilket är välkommet och fungerar riktigt bra.
Foto Johnny Månsson©

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s