Ocean’s 8/Film


MM
Ett försök att återskapa en klassiker

Man har i sann politisk Hollywoodsk korrekthet försökt att skapa en efterapning av Ocean´s Eleven, som var en sådan succè. Först med Frank Sinatra och sedan med George Clooney. Fast detta är långt ifrån dessa båda filmer då det gäller en väl genomtänkt historia, som ska kittla oss med spänning och få oss att tro på en mästerlig kupp, som ska iscensättas.

Tyvärr håller det inte med dessa åtta kvinnor som försöker leka tuffa brudar. Jag har svårt att tro på dessa välspacklade brudar. Det räcker inte med att se bra ut för att tackla en sann karaktärsroll. Den enda som går hem med hedern i behåll är Helena Bonham Carter. Hon är både rolig och cool i sin tuffa frisyr och utklädnad. Den misslyckade modedesignern som reser sig från askan och blir till en superhäftig och smart kvinna. 

Filmen kan man både ha och mista. Det har blivit ett stycke underhållning på en mycket ytlig nivå. Se helllre om de äldre filmerna som är genomförda med intelligens och nervkittlande dramatik. 

Regi Gary Ross
Skådespelare Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Rihanna, Matt Damon, Dakota Fanning, Richard Armitage

 

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s