Från Sverige till Absurdistan/Bok


 En bomb i Migrationsdebatten

Ingrid Carlqvist slår till igen! Nu med helt nya uppgifter om hur vår integrationspolitik hotas. Kan vara årets viktigaste politiska bok! 

Ingrid räds ingen och har som mål att sanningen ska fram. Här beträder hon minerd mark då hon beskriver hur judiska strategier försöker ta över Sverige.
Det bör påpekas att Ingrid inte är antisemit, Israelvän och att hennes fakta är väl underbyggd.

I Ingrids research om just judar så har de flera likheter med muslimerna. De är emot rasinblandning och det är även tillåtet att ljuga om det gagnar dem själva.

En judinna vid namn Barbara Spectre har i ett youtubeklipp sagt, ”Judar kommer att stå i centrum av det som är en enorm förändring för Europa att gå igenom”.
Barbara var rektor för Paideia i Stockholm. Ett judiskt läroinstitut som har övertalat Sveriges regering att betala ut över 40 miljoner kronor. De påstår att Riksbanken handlade med ”judeguld” under andra världskriget. Fast det har tröskats i två instanser som förnekar det gav Regeringen klartecken att betala ut beloppet. Paideia nöjde sig inte med detta utan kräver varje år åtskilliga miljoner.

Men det är inte bara detta intressanta kapitel som Ingrid skriver om. Hon tar även upp islamiseringen av Sverige. Även här har Ingrid klara fakta som hon hänvisar till. Men det är skrämmande fakta för vårt land. Feminismen, gruppvåldtäkterna, indoktrineringen i skolorna och ”skäggbarnsinvasionen” är begrepp som Ingrid förklarar på ett tydligt och klart vis. Hon får dem att framstå just så tokiga som de låter. Läs och begrunda hur vårt land sakta men säkert faller samman som ett korthus.

Ingrids bok är en kärleksförklaring till ett svunnet Sverige som hon hoppas ska återupprättas. Bland annat genom deportering av de MENA-invandrare som olovligen har lurat till sig ett medborgarskap eller fått utvisningsbeslut. Ingrid visar på flera sätt att få Sverige på fötter igen.

Det gäller att ha ett öppet sinne för att ta del av denna bok. Jag fann den oerhört intressant, även om där finns en hel del fakta som jag redan är väl bekant med.

absurdistan-1

En tanke på “Från Sverige till Absurdistan/Bok

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s