Sinnets magi/Bok av Betty Shine


Ännu en bok där helandet står i centrum. Vilket verkligen behövs nu i dessa Coronatider. Fast boken är gammal (1991) så står den sig än idag. Betty Shines kunskaper som medium och andliga helande fanns alltid så länge hon levde. Det kunde många vittna om. Betty Shine avled 2002.

Denna bok bygger mycket på egen medverkan genom att göra de övningar som Betty beskriver. I övningarna beskriver Betty Shine varför och hur övningarna ger oss bättre förståelse om oss själva och vår omvärld.

Betty är mycket noga med att förklara om att vi inte gör övningarna så kommer inte heller något att förändras då det gäller vår personliga och andliga utveckling.

Här finns ”Tips för ett lyckligt liv”, ”Ärlighet” och ”Positivitet” men även ”Vitaminer, mineralämnen och andra terapier”. Allt beskrivet på Bettys karaktäristiska sätt. Eller som Betty själv säger, ”Fantasin är nyckeln till universum”. 

9789177056072_200x_sinnets-magi_kartonnage

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s