Trotsa tyngdlagen/Bok


Här ännu en av mina Coronaböcker. Vilket innebär böcker som jag inte hunnit läsa då de kom ut, men som fortfarande är högst aktuella.

Läk dig själv genom nådens kraft, är den utmanande undertiteln på Caroline Myss bok.

Vi befinner oss ständigt i vårt ego som pockar på vår uppmärksamhet. Det kan vi bemästra genom de insikter som Caroline Myss förmedlar.

De flesta av oss brottas med och sitter fast i trauma eller gamla oförätter som vi vägrar eller har svårt att släppa. Genom att vara kreativ, djärv och fantasifull i vårt tankemönster kan vi komma igenom tankar som maler och vägrar släppa oss. Att vara närvarande i nuet och släppa det gamla gör vårt liv rikare. Så bygger vi upp ett nytt liv.

Istället för att stanna kvar i smärtan kan vi välja nådens kraft. Många av våra fysiska och psykiska problem kan vi få svar på genom de gamla mystikernas skrifter. Det är dem som Caroline Myss delger, vilka kan få oss att få mer harmoni och komma till insikt om oss själva och varför vi lever.

Genom att trotsa tyngdlagen får vi slut på de negativa tankebanor vi sitter fast i, de gör att vi mår dåligt och att vårt sinne ständigt tynger oss.

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s