UFO SWEDEN/Film


MM

Att rida på UFO-vågen

Filmkollektivet Crazy Pictures tar steget fullt ut och gör en kolossal film om UFOs vara eller icke vara. Resultat blir så där.

Med häftiga biljakter och ett enormt bioljud dundrar de sig igenom stratosfären.

Denise har förlorat sin pappa i vad hon tror kan vara i ett UFO. Hon ger sig fan på att hon ska hitta honom. Genom diverse spår finner hon pappans gamla bil som han försvann i. Det gör henne övertygad om att hon är på rätt spår.

Med ett gäng nördar från UFO Sweden, som kände hennes far, drar de ut på uppdrag, finna pappa. Det blir både märkligt och förvirrande innan de når slutdestinationen. Året är 1996 och då fanns det inga svarta poliser i Sverige, vad jag kan minnas.

Det hela blir till en fartfylld och smått komisk historia. Typ Jönssonligan. Man får gratulera Norrköpingsgänget som lyckats få ihop det till en så pass töntig story. Tidigare har de gjort Den blomstertid nu kommer.

Regi Crazy pictures. Medv Inez Dahl Torhaug, Jesper Barkselius, Oscar Töringe m fl.

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s