Life of Crime


M
Plågsamt att se en så dålig film

Tim Robbins är en personlig favorit och märkligt att han ställt upp i denna erbarmligt ointressanta film.  Efter tio minuter undrar jag om det ska börja hända något och efter 20 kan jag knappast stå ut med dravlet. Fick tvinga mig igenom Life of Crime för att skriva denna varning till er som läser mina recensioner.

Filmbolaget har satt komedi som genre men jag kan inte minnas att jag skrattade vid något tillfälle. Däremot blev jag uttråkad av denna kidnappningshistoria. 

Regi
Medv Tim Robbins, Jennifer Aniston, Isla Fisher m fl
Amerikansk/Dramakomedi

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s