Mark Knopfler/Rockkonsert


MMMM
Otroligt bra konsert

Planen på Tivoli var fylld till bristningsgränsen. Från tonåringar till pensionärer. Många hade betalat 350 danska kronor för att få stå upp och trängas. Men man hörde lika bra utanför det inhägnade området. Enda smolken i bägaren var alla rökare, som förpestade området.  

Mark Knopfler bjöd frikostigt från sin gedigna och njutbara repertoar. Han inledde med Broken Bones, från sin senaste platta, Tracker. Därefter var det som en jukebox med Marks hits och superba fingerspel.
Hans kompetenta sjumannaband höjde temperaturen i den kyliga sommarkvällen. De uträttade storverk med sitt suveräna komp. Marks fingrar på flera gitarrer visade vad han kunde prestera. Gitarrlegenden trollband publiken.

Mark Knopflers karaktäristiska gitarrspel slutade med Dire Straits Sultans of swing. Denna klassiker levererades smakfullt i en ”extended version”. Konserten var fulländad, men Mark och bandet fortsatte spela.

th-2

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s