Who The F–k is Stefan Berg?/Svensk dokumentärfilm


MMMM
Riktigt djävla bra!

Stefan Berg har gjort flera intressanta filmer, men frågan är om inte detta är hans mest intressanta då den drabbar en med en sådan kraft. 

Stefan väjer inte för känsliga ämnen eller att totalt utlämna sig. Det ger ett trovärdigt och ärligt intryck.
Vi får följa Stefan från då han är liten och känner sig övergiven av sin mamma. Hon träffar en betydligt yngre man och överger Stefans pappa. Det blir känslomässigt svårt för Stefan som tioåring att ta in. Det blir också en kamp inom honom mellan mamman och pappan. Något som säkert många kan känna igen som varit med om sina föräldrars skilsmässa.

Stefan Berg vänder upp och ner på sig själv genom att skärskåda vad som hänt under hans 56 år. Vad var det som gick fel mellan hans föräldrar, har Stefan gjort det han velat i sitt liv och lever han det liv han vill idag? Det försöker han svara på genom att öppet visa fram hur hans liv har format sig. Det blir inte egotrippat utan allmängiltigt. Många kan säkert spegla sig i vad Stefan vill berätta. Men man bör nog ha passerat femtio för att förstå vidden av de erfarenheter som visas fram.

Stefan utbildade sig till jurist, men blev rockstjärna och sedemera filmare. Där har han följt sin far som var filmregiassistent i Stockholm. Då han mötte Stefans mamma fick han sadla om till affärsman. Färden gick till Malmö där Stefan växte upp och blev helt betagen i den tidens popgrupper. Detta ledde till den Stefan är idag. Det har blivit till en film som har potential att visas överallt, då ämnena är universella. 

Regi Stefan Berg

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s