Pay The Ghost/DVD


MMM
Inget för familjen

En riktigt bra Halloweenfilm med bra skådespelare och klart sevärd. 

Pappan Mike Cole (Nicolas Cage) är ute med sin son för att fira Halloween då sonen plötsligt försvinner. Detta blir upptakten till en rysare för paret som blir helt paralyserade. Upplevelsen att deras son inte går att finna blir för mycket för dem och de glider isär som par. Men Mike Cole kan inte släppa tanken på att hans son lever och ägnar dagar och nätter åt att finna honom. Han trakasserar polisen som börjar få nog då Mike överöser dem med nya indicier som kan leda dem till hans son.

När nästa års Halloween närmar sig är Mike fast beslutan att finna sin son. Det blir en dramatisk och överraskande upplösning där tittaren dras in i en mytomspunnen sägen som får ett uppsluppet slut. 

Regi Uli Edel, I rollerna Nicolas Cage, Sarah Callies, Sofia Wells, Lyriq Bent m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s