Livet efter dig/Amerikansk film


MMMM
En fantastiskt livsglad film

Helt underbart att det fortfarande görs så här upplyftande och positiva filmer. Men det ska till begåvade skådespelare som Emilia Clarke och Sam Claflin för att det ska fungera. 

Louisa Clark behöver ett välbetalt jobb och får en chans som förvånar henne. Hon ska hjälpa en ung man som blivit förlamad genom en olycka. Som den positiva kvinna hon är tar hon sig an Will Trainer med hela sitt hjärta. Det är fyllt med så mycket kärlek att se hur Emilia dag efter dag överför sin livsglädje till Sam.

Tillsammans finner de ett sätt att handskas med den svåra vardagen som blir både upplyftande och glädjerik. Men något oväntat gör att Emilia blir helt förkrossad. Fast låt inte det skrämma bort er från att se filmen.

Det här är något av det mest givande och tänkvärda man kan se på bio för tillfället. Man rörs till tårar och glädje om vartannat.

Regi Thea Sharrock, I rollerna Emilia Clarke, Sam Claflin, Charles Dance, Jenna Coleman, Matthew Lewis, Vanessa Kirby, Stephen Peacocke, Brendan Coyle och Janet McTeer

 

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s