Remember/DVD


MMMM
Ovanlig och gripande

En lågmält berättad historia om hur ett hemskt förflutet kan förfölja en. Filmen tar tag i en från de första scenerna. Med skickliga skådespelare blir detta drama en thriller som överraskar och förbluffar.

Christopher Plummer och Martin Landau spelar två gamlingar på ett ålderdomshem. Vad den ena inte vet om den andra är hela hemligheten i berättelsen. Ett minst sagt överraskande slut utlovas. Detta på grund av att en av pensionärerna lider av långtgående demens. Men det hindrar inte att de två pensionärerna gör upp en plan på hur de ska finna en mördare som utplånat deras familjer under andra världskriget. En av pensionärerna vet saningen.

Missa inte denna blivande klassiker om hur ens minne kan ställa till det. Så till den grad att man kan ta sitt liv när sanningen uppenbarar sig för en.

Regi Atom Egoyan

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s