MMMM
En fantastisk helande resa

Joralf Gjerstad har helat människor med hjälp av sina händer och tankeförmåga under 65 år. Han vet inte själv hur det går till. Bara att människor mår bättre efter hans handpåläggningar. 

Över 50 000 människor har träffat Joralf i Snåsa. Det är fantastiskt att se hur mycket Joralf kan tillföra dessa olyckliga människor som har drabbats av svåra sjukdomar och själsligt lidande. En kvinna har blivit opererad över tjugo gånger i huvudet. När hon va liten blev hon kraftigt mobbad på skolan för att hon hade vattenskalle. Man blir bestört och det är svårt att förstå att barn kan vara så grymma. Som tur är präglas filmen av Joralfs Gjerstads godhet och förståelse för de personer han möter.

En film som jag vill rekommendera alla att se. Den är fylld med så mycket kärlek och medkänsla.

Regi Margreth Olin