Hollywood Vampires/Tivoli i Köpenhamn


MMM
Tungt och saggigt

Alice Cooper är alltid intressant och har varit en favorit sedan hans första plattor.
Fast på Tivoli var det inte hans bästa dag i hobbykonstellationen, Hollywood Vampires. Det lät som ett gammalt hårdrocksband. Inte alls lika bra som deras plattor, där de lirar covers och eget material. 

Johnny Depp och Aerosmiths gitarrist Joe Perry är de kändaste bandmedlemmarna. Johnny verkade trivas med att stå i skuggan och hålla en låg profil. Han försökte sig på att sjunga men det lät inget vidare, liksom hans gitarrspel. Depp gjorde det bästa för att vara osynlig genom att dra ner sin huvudscarf (med bokstäverna L A M F, vilka gjorde skäl för hans prestation) så man knappt såg hans ögon. Inte den bästa entrén som entertainer.

Alice Cooper däremot är den borne entertainern och bandledaren. Han levde ut sina fantasier genom klassikerna I´m Eighteen och Schools Out.  Men det mesta gick på rutin och tomgång. Ljudet skorrade som en borrmaskin ut över den fullsatta Planen. 

Foto Johnny Månsson©

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s