Hollywood Vampires/Tivoli i Köpenhamn


MMM
Tungt och saggigt

Alice Cooper är alltid intressant men på Tivoli var det inte hans bästa dag tillsammans med Hollywood Vampires. Det lät som ett gammalt hårdrocksband och inte alls lika bra som deras plattor där de lirar covers och eget material riktigt bra. 

Johnny Depp och Aerosmiths gitarrist Joe Perry är de kändaste bandmedlemmarna fast Johnny verkade trivas med att stå i skuggan och hålla en låg profil. Han försökte sig på att sjunga men det lät inget vidare, liksom hans gitarrspel. Depp gjorde det bästa för att vara osynlig genom att dra ner sin huvudscarf (med bokstäverna LAMF) så man knappt såg hans ögon.

Alice Cooper är den borne entertainern och bandledaren. Han levde ut sina fantasier genom klassikerna I´m Eighteen och Schools Out. Annars gick det mesta på rutin och tomgång och skorrade som en borrmaskin. 

Foto Johnny Månsson©

 

 

 

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s