Trainwreck/Amerikansk film


M
Riktigt skräp

En sant usel film och hur den har kommit till produktion är svårt att förstå. 

Två små flickor får växa upp med att ha flera partners är det enda rätta då deras far lämnar deras moder. När den ena flickan växer upp lever hon efter detta motto och försöker efterlikna många unga mäns promiskuösa leverne. Det är bara det att här görs det så osexigt och ointressant. Det ska förställa en komedi men skratten uteblir. Istället är det enbart pinsamt att bevittna denna oattraktiva kvinnas framfart. Det verkar ingen tanke bakom filmen. Ungefär som en lång bakfylla.

Regissören är en man men huvudrollen en kvinna och kanske därför filmen blivit så tråkig. Man har valt en ”girl next door” som är så alldaglig att hon blir tråkig att se på. Trainwreck bara maler på med ointelligent dialog och trista scener.

Regissör Judd Apatow, Skådespelare Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson, m fl

Konstruktiv kritik med ditt foto och för- och efternamn prioriteras.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s