MMM
Hemska sagor för vuxna

Den italienska regissören Matteo Garrone levererar tre grymma sagor där den gotiska skräcken härskar. 

Salma Hayek spelar en hjärtlös drottning som äter ett jättehjärta för att bli gravid. Äckligt, som fan att se på. Hennes man (John C Reilly) har dykt ner på havets botten för att döda ett sjöodjur och ta dess hjärta. Toby Jones gestaltar en galen kung som föder upp en loppa vars skinn ett grymt bergtroll ser är en loppa. Det ger honom rätt till kungens dotter. Violets (Bebe Cave) blir livrädd och försöker fly från trollet, men det slutar med mord.

Som sagt, en förskräcklig men välgjord vuxensaga, där man har en fadd smak i munnen när man lämnar salongen. 

Regi Matteo Garrone,  Medv Salma Hayek, Vincent Cassel, Toby Jones, Bebe Cave, Christian Lees, Jonah Lees.